2024.06.26
MI A WELL SOLUTION?



Ha Ön már használja a felújított, vagy új irodáját és szeretné a munkatársak megtartását és a jövőbeni tehetségek bevonzását maximalizálni akkor  a WELL Solution csomagunk pontosan ezt a cél szolgálja személyreszabottan. Mivel minden szervezeti kultúra más és minden fizikai környezet -irodai kialakítás, irodaházi adottságok- , illetve home office körülmény pedig kifejezetten eltérő lehet ezért a személyre szabottság  és  a bő választék a megoldás.

Works Well: így segít a Well Solutions

A Well Solution szolgáltatásunk lényege, hogy olyan szolgákltatásokat és szolgáltatókat  és termékeket választunk ki az Ön számára, amelyek összehangoltan járulnak hozzá az irodája és irodán kívüli munkakörnyezete jóllétének javításához. Az Euroa Design három évtizedes szakértelmére és tapasztalataira építve a rendkívül sokrétű és különböző szolgáltatások és azokat megavalósító cégek közül mi egy olyan teljesen egyedi, testreszabott csomagot állítunk össze az Ön munkahelye számára, amelyekre valóban szüksége van, miközben semmilyen olyan szolgáltatásért nem fizet, amire nincs szüksége. Ráadásul, az rendszerszemléletű kiválasztási módszer miatt az egyes szolgáltatások egymást hatékonyságát is erősíteni fogják. 
 
 

1 fázis: Felmérés

Az első fázisban a Wellbeing Framework alapján elvégezzük az auditot  mely során felmérjük a levegőminőséget, a vízminőséget, a táplálkozási kultúrát, a fény-és akusztikai viszonyokat, a fizikai aktivitást, a kényelmet, a mentális egészséget, a közösségépítést, a munkavállalók biztonságát, a munkahelyi élményt és az innovációt. Ezek a szempontok az Önök ESG jelentésének is az alapját képezik.

 

2. fázis: Szükséges szolgáltatók és termékek kiválasztása és összehangolása

A Framework eredményeinek megfelelően lépünk át a második fázisra, amelyben olyan szolgáltatásokat és termék megoldásokat választunk ki, amelyek támogatják és fejlesztik az adott területeket. Ezek a szolgáltatások átfogóan kezelik és integrálják a Well Certification pontjait.
 
Lehetséges témakörök:
 
Proptech: Az ingatlanokhoz kapcsolódó, a hatékony és fenntartható működést támogató műszaki megoldások, fejlesztések és ezek támogató applikációk, szoftverek.
 
Környezeti jólétet támogató megoldások: Világítás, levegőmínőség, hőérzet, biofília, akusztika, ergonómiai megoldások optimalizálása, környezethigiénia - Covid utáni- ,
 
Például szűrőrendszereket telepíthetünk a levegő tisztaságának fenntartásához, vagy megteremthetjük a megfelelő akusztikai környezetet a koncentráció és a nyugodt munkavégzés érdekében. Emellett a szolgáltatások között szerepelhetnek ergonómiai megoldások, munkahelyi wellness programok, közösségépítő tevékenységek és egyéb kezdeményezések, amelyek támogatják az egészséges és produktív munkakörnyezetet.

 

3. fázis: Visszamérés és értékelés

Miután bevezettük az új szolgáltatásokat, következik a harmadik fázis, amely a hatékonyság mérését és értékelését foglalja magában. Ebben a fázisban újabb mérések történnek, hogy meghatározzuk, milyen hatást gyakorolnak az újonnan bevezetett szolgáltatások az irodai jólétre. Ez segít abban, hogy objektív adatokkal rendelkezzünk a változásokról, és megbizonyosodjunk arról, hogy az új szolgáltatások valóban pozitív hatással vannak az irodai közegre és a dolgozókra.


 
A Well Solution szolgáltatásban tehát ezen három fázisa összekapcsolja a wellbeing frameworket, a szolgáltatások kiválasztását és az eredmények mérését, hogy a lehető legjobban támogassa az irodák és munkakörnyezetek optimális működését és jólétet.
 
Kérjen ingyenes online konzultációt most!
Foglaljon ingyenes, online konzulációs időpontot Well Solution tanácsadó munkatársunknál. A 30 perces beszélgetés során röviden áttekintjük a vállalkozása jelenlegi működését és azonnali példákkal mutatjuk meg, milyen fejlesztési lehetőségeket tudunk összehangolni az Ön számára.
 



Magyarországon
előregisztrált
épületek

8



Iroda
showroom
projekt



1




Well
minősítéshez
ajánlott
szállítók

6



http://www.europadesign.hu/

Hazai szakemberek
a WELL-ről

Fazakas György
építész, ügyvezető igazgató
Fazakas Építésziroda Kft.

Nagyon hasznos kezdeményezésnek tartjuk a 2019. február 15-én elindított interaktív előadás sorozatot. Az egészséges irodai környezet érdekében tett intézkedések egyre sürgetőbbek. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan nőtt az az irodai munkahelyek száma, egyre nő a dolgozók aránya az adminisztratív szolgáltatási területeken.

Kovács Emesének szeretnénk megfontolásra javasolni, hogy a ”Well” minősítésben, az irodai dolgozókra jutó irodaterület mérőszáma is szerepeljen, a túlzsúfolt irodai környezet egészségtelen hatásának csökkentése érdekében.

Cikkeink

Ebben a menüpontban összegyűjtöttük azokat a cégeket, amelyek támogatják és elősegítik a WELL Certification rendszerét. Ezek a cégek széles körben biztosítják a szükséges termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat a WELL szabványoknak való megfeleléshez.
 

Kapcsolat

EUROPA DESIGN, WELL PONT


EUROPA DESIGN, WELL POINT
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-75.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Email
minosites@welliroda.hu
Kövessen minket!


Hazai szakemberek a WELL-ről

Fazakas György
építész, ügyvezető igazgató
Fazakas Építésziroda Kft.

Nagyon hasznos kezdeményezésnek tartjuk a 2019. február 15-én elindított interaktív előadás sorozatot. Az egészséges irodai környezet érdekében tett intézkedések egyre sürgetőbbek. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan nőtt az az irodai munkahelyek száma, egyre nő a dolgozók aránya az adminisztratív szolgáltatási területeken.

Kovács Emesének szeretnénk megfontolásra javasolni, hogy a ”Well” minősítésben, az irodai dolgozókra jutó irodaterület mérőszáma is szerepeljen, a túlzsúfolt irodai környezet egészségtelen hatásának csökkentése érdekében.

Kocsány János
CEO
Graphisoft Park SE

A Well Irodáról szóló szakmai előadás nagyon jól összegezte a munkavállalók jó közérzetét középpontba állító új minősítési rendszer lényegét, így ingatlanfejlesztőként felkészülten várom a leendő bérlők erre vonatkozó igényeit. Számomra a Well nyolc fő kategóriája közül kiemelt fontossággal bír a fitness, a mozgáskultúra bevezetése a munkahelyeken. Ráadásul én ezt közösségépítő eszközként is használnám, hogy az ott dolgozók együtt éljék át a testmozgás örömét. Az irodai épített környezetben olyan feltételeket kell megteremteni, amelyek ösztönzik a fizikai aktivitást és az aktív életmódot.

Pálla Gábor Ödön
ügyvezető igazgató
Római irodaház Kft.

Az ingatlanfejlesztőknek a Well minősítés szempontrendszere olyan támpontokat ad, amelyekre érdemes odafigyelni már a beruházások elindításánál. A bérirodaházak fejlesztői számba vehetik az épületek alaprajzi, tartószerkezeti és épületgépészeti kialakítását, hogy az később alkalmas lehessen egy Well iroda megvalósítására. Amellett, hogy a minősítés egy kitűnő marketingeszköz, legalább olyan fontos a munkavállalók egészségének és kényelmének középpontba állítása is. A WELL továbbá hozzásegítheti a HR és kommunikációs szakterületek bekapcsolását is az irodatervezés folyamatába, ami nagyban segítheti egy projekt sikerét.



Irodakereso.info Well Iroda http://www.europadesign.hu/


Adatkezelési tájékoztató